Op maat gemaakt voor uw bedrijf

Wij zorgen ervoor dat het uw website aan niets ontbreekt. Onze online experts nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen. Zij maken de teksten en het design op maat voor uw bedrijf.

Effective Web Development Solutions

Uniek en op maat gemaakt design

Daar waar de meeste webdesign bureau's werken met een standaard layout, doen wij dat anders. Websita zorgt ervoor dat uw website geheel in eigen huisstijl op maat gemaakt wordt. Met een heldere structuur en de juiste informatie per pagina. Zo creëren wij een uniek design voor elke website geheel passend bij uw onderneming.

Responsive design

Onbeperkt aantal pagina's

Een goede online vindbaarheid

Het is van groot belang dat uw website ook daadwerkelijk goed wordt gevonden. Daarom zorgen wij er standaard voor dat uw website qua teksten en techniek optimaal wordt opgezet. Onze experts leggen een solide basis voor u. Verder bouwen wij uw website met de meest recente standaarden van Google. Zo bent u er zeker van dat u goed online gevonden wordt.

Aanmelding zoekmachines

Technisch geoptimaliseerd

Effective Web Development Solutions
Effective Web Development Solutions

Zelf aanpassingen doen

Teksten veranderen, extra pagina's aanmaken of nieuwe foto's plaatsen doet u zelf heel eenvoudig. U krijgt hiervoor toegang tot het Content Management Systeem (CMS). U heeft geen technische kennis nodig om hiermee te kunnen werken. Om u op weg te helpen ontvangt u een praktische handleiding zodra uw website online gaat. Heeft u toch vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Gratis uitbreidings modules

Zelf extra pagina's toevoegen

Webteksten en Foto's

Samen met onze tekstschrijvers zorgen we voor wervende teksten die uw doelgroepen aanspreken én uw verhaal vertellen. De teksten worden altijd zoekmachine vriendelijk geschreven zonder dat het afbreuk doet aan de boodschap die we willen overbrengen. Verder voorzien wij de website van professionele stockfoto's die voor de juiste look and feel zorgen.

Professionele webteksten

Premium stock afbeeldingen

Effective Web Development Solutions
Effective Web Development Solutions

Service

Naast de bouw van uw website verzorgen wij ook de domeinnaamregistratie, hosting en email. Ook voeren wij technische updates van het platform waarin wij uw website bouwen automatisch door. Verder helpen wij u op weg bij het onderhouden van uw website. U krijgt een praktische handleiding en als u verdere uitleg en assistentie wenst, dan staan wij u graag te woord.

Dagelijkse back-ups

Telefonische support

 

Vertel ons over uw onderneming

Wij helpen graag om uw onderneming online op de kaart te zetten en zo optimaal resultaat boeken.

Ervaar de kracht van een goede website. Kom met ons in contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Klant reviews

Bekijk alle klantreviews
Velden met een * zijn verplicht

(optioneel)

[rating itemreviewed="Website laten maken" rating="9" reviewer="Websita" dtreviewed="2016-02-09" best="10" worst="0" count="42"][/rating]