Professionele website, met een uniek & creatief design v.a.€899,-

De website is geschikt voor mobiele apparaten en heeft een eenvoudig beheersysteem waarbij u op ieder gewenst moment zelf aanpassingen kunt doen. U betaalt slechts eenmalig voor de bouw van de website en € 12,- per maand voor de hosting, service en licentie (incl. gratis .nl/.com/.eu domeinnaam).

 

Compleet Pakket

Hoe meer uw klant online doet, hoe meer u hen online moet bieden. Daarom hebben wij 1 compleet pakket samengesteld, waarmee u kunt aansluiten bij het online gedrag van uw doelgroep.

 
 
MEEST GEKOZEN

Professionele website, op maat gemaakt

v.a. € 899

Met ons ALL-IN aanbod ontzorgen wij u van a tot z. Wij zorgen ervoor dat u de website krijgt die u voor ogen hebt. Een unieke website met professionele uitstraling, die geoptimaliseerd is voor desktop, smartphone en tablet.

 Professionele ontwerp in eigen huisstijl
Daar waar de meeste webdesign bureau's werken met een standaard layout, doen wij dat anders. Websita zorgt ervoor dat uw website geheel in eigen huisstijl op maat gemaakt wordt. Met een heldere structuur en de juiste informatie per pagina. Zo creëren wij een uniek design voor elke website geheel passend bij uw onderneming.
Responsive design | Geschikt voor Desktop, tablet, mobiel

Uw website past zich automatisch aan het scherm aan waarop uw site wordt benaderd. Zo blijft deze altijd goed leesbaar, ook op tablet en smartphones.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Wij zorgen ervoor dat uw website goed zoekmachine geoptimaliseerd wordt. Daardoor wordt uw website goed vindbaar op bijvoorbeeld Google wat voor meer klanten zal zorgen.
Onbeperkt aantal pagina's

Bij ons is er geen maximum aan het aantal pagina's. Wij bouwen uw website naar zoveel pagina's als u wenst.

CMS beheersysteem | zelf aanpassingen doen
Teksten veranderen of nieuwe foto's plaatsen doet u zelf heel eenvoudig. U krijgt hiervoor toegang tot het Content Management Systeem (CMS). U heeft geen technische kennis nodig om hiermee te kunnen werken. Om u op weg te helpen ontvangt u een praktische handleiding zodra uw website online gaat. Heeft u toch vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Google analytics | Bezoekers statistieken
Houd precies bij hoeveel bezoekers je hebt waar ze vandaan komen welke pagina's ze bekijken en hoe ze je hebben gevonden.
Gelinkt aan Social Media pagina's  
Wij zorgen ervoor dat uw website gekoppeld is aan al uw sociale media pagina's.
Altijd support
Komt u er even niet uit of heeft u andere vragen? Wij helpen graag onze helpdesk staan altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen waar nodig.
Copywriting | Professionele webteksten
Samen met onze tekstschrijvers zorgen we voor wervende teksten die uw doelgroepen aanspreken én uw verhaal vertellen. De teksten worden altijd zoekmachine vriendelijk geschreven zonder dat het afbreuk doet aan de boodschap die we willen overbrengen.
Stockfoto's | Professionele foto's
Je website voorzien wij van passende beeldmateriaal die we voor je bestellen, bewerken en plaatsen. Heeft u zelf al goede foto's? Daarmee kunnen we uw site persoonlijker maken. Anders gebruiken we geschikte stockfoto's.
Multi-taal module | Meertalige website
Vaak is het nuttig om je website in meerdere talen aan te bieden. Bijvoorbeeld als je de diensten van je bedrijf in het buitenland wilt aanbieden of je prive-website voor bezoekers uit de hele wereld toegankelijk wilt maken.
200+ website modules

Bij ons heeft u keuze uit vele uitbreidingsmogelijkheden die uw website voorzien van extra functionaliteiten en opties. Daarbij kunt u denken aan formulieren of een nieuwsbrief. Zo zorgen wij ervoor dat uw website geheel naar uw wensen wordt gebouwd.

Hieronder een selectie van de meeste gebruikte modules.

 • Multi-taal module
 • Online afspraak module
 • Klant reviews/rating module
 • Nieuwsoverzicht module
 • Producten overzicht module
 • Social Share module
 • Nieuwsbrief module
 • Weblog module
 • Login module
 • Google maps module
 • Contact formulieren module
 • Portfolio module
 • Schitterende prijstabellen module
 • Header Slider
 • Fotoalbum module
 • Een nog veel meer!
 

Wacht even, er is nog meer!

Naast de bouw van uw website, zorgen wij continu voor technische updates, back-ups en beveiliging. Ook onderhouden wij de hosting, domeinnaam en e-mailserver. Dat voor maar slechts € 12,- per maand

Hosting, domein en email

Om uw website beschikbaar te maken via het internet, heeft u webhosting nodig. Websita biedt naast de registratie van uw domeinnaam ook een all-in hostingpakket voor uw website aan.

Back-up en updates

Wij draaien technische updates. Deze zijn nodig om u website zo up to date mogelijk te houden. Daarnaast maken wij dagelijks back-ups. Deze verzekeren uw webruimte tegen dataverlies.

Altijd support

Wij bieden u onbeperkt telefonische support en ondersteuning voor als u vragen heeft of er even niet uitkomt. Ons team staat elke werkdag tussen 09:00 en 18:00 voor u klaar.

Lets make it happen! Zet uw bedrijf neer als een bedrijf van wereldklasse, zelfs als u van huis uit werkt, met een professionele website die iedereen laat zien dat u serieus bent.

Veelgestelde vragen

Lever ik zelf tekst en beeld aan?

Samen met onze tekstschrijvers zorgen we voor wervende teksten die uw doelgroepen aanspreken én uw verhaal vertellen. Wij schrijven teksten op basis van de door u geleverde informatie. Heeft u zelf goede foto's? Daarmee kunnen we uw site persoonlijker maken. Anders gebruiken we geschikte stockfoto's.

Welk beheersysteem gebruiken jullie en is deze gemakkelijk te beheren?

Wij bouwen uw website in het populaire Wordpress. Dit is het makkelijkste, veiligste en meest flexibele systeem dat wij kennen. Zo kunt u zonder moeite uw website zelf beheren. Daarnaast krijgt u er een uitgebreide handleiding bij en kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u een vraag heeft.

Ik heb al een domein en een e-mailadres, is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem. Wij verhuizen uw domeinnaam naar onze hosting. U krijgt van ons nieuwe instellingen voor uw e-mail. Uw e-mailadres kan u gewoon blijven gebruiken. Het is vanwege veiligheid en service van onze websites niet mogelijk bij je huidige hostingprovider te blijven. Door met 1 hostingpartij te werken kunnen wij u namelijk de beste garanties en kwaliteit bieden.

Is mijn website goed online vindbaar, bijvoorbeeld in Google?

Ja, hij wordt zeker gevonden. Hoe hoog u gaat scoren is afhankelijk van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van uw website goed zijn ingericht en dat de site zoekmachinevriendelijk is.

Is mijn website ook goed zichtbaar op smartphones?

Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten.

Ik heb nog geen logo, kunnen jullie mij hierbij helpen?

Ja, onze vormgevers kunnen dit goedkoop en professioneel voor jouw bedrijf verzorgen.

[rating itemreviewed="Website laten maken" rating="9" reviewer="Websita" dtreviewed="2016-02-09" best="10" worst="0" count="42"][/rating]