Klantbeoordelingen

We zijn erg trots op de service die wij onze klanten bieden. Sterker nog, wij zien klantrelaties als veel persoonlijker dan de meeste bedrijven. Bij ons beginnen deze niet om 09:00 en eindigen om 17:00 - bij ons duren deze voort omdat wij vinden dat klanten de beste kwaliteit van dienstverlening verdienen. Lees hieronder de klantbeoordelingen over hun website.
“Goede prijs voor een uitstekende website. Ik zou Websita zeker weten aanbevelen. Daarnaast is het fijn dat de website snel wordt opgeleverd.”
Dino,
Bridge tone
“Top team! Mooie website waarmee ik goed gevonden wordt door mijn klanten en potentiële klanten. Hartelijk dank”
Yonas
Taxibm
“Ze maken het waar, ook nadat de website was opgeleverd word ik altijd snel en vriendelijk geholpen. Erg service gericht!”
Sabina
Kapsalon Sabina
“Een goed beheersysteem was voor mij erg belangrijk om de website up to date te houden en om boekingen te verwerken. We zijn erg tevreden over dit systeem!”
Hanna
Basic Mobile Shop
“Zeer hoge kwaliteit! Ik was echt positief verrast toen ik mijn nieuwe website te zien kreeg. Het design van de website was gewoon heel mooi, de tekst doeltreffend. Ik merk ook dat de bezoekers die op mijn website komen veelal eindigen als klant. Ik heb mijn doel bereikt dankzij Websita. ”
Metin
Amsterdam taxi booking
“De dienstverlening is goed, we hebben een prachtige website gekregen en deze is eenvoudig te beheren! Zeker een aanrader!”
Georgina
Obeskin Vitaal
“Onze nieuwe site is goed zichtbaar op alle apparaten. Daarnaast laat deze een professionele indruk achter wat erg belangrijk is in de bouw. Ik raad Websita zeker aan.”
Hafid
AMS bouw

[rating itemreviewed="Website laten maken" rating="9" reviewer="Websita" dtreviewed="2016-02-09" best="10" worst="0" count="42"][/rating]